Reduceri de Black Friday pentru gospodăria ta

Reduceri de Black Friday pentru gospodăria ta

De Ana Munteanu,

Black Friday: la început era vorba de o singură zi – ultima vineri din luna noiembrie – în care prețurile produselor scădeau dramatic. De ceva timp, din fericire pentru noi, clienții, magazinele care au îmbățișat acest concept au prelungit perioada, la unele Black Friday-ul ținând chiar și întreaga lună noiembrie. Ocazia ideală pentru noi, gospodinele, pentru a ne completa bucătăria cu accesoriile lipsă sau pentru a le înlocui pe cele mai uzate.

Pe emag.ro, Black Friday-ul are loc vinerea aceasta, 20 noiembrie. Astfel, dacă, asemenea mie, ai în plan să îți schimbi vechiul frigider care consumă extrem de mult curent cu Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, vineri ai foarte mari șanse să o iei cu mult sub prețul initial.

res_bb9ca761501c384318be2f1227e5a40d_fullcombina

Este una dintre cele mai bune combine frigorifice la ora actuală deoarece: 1. Nu trebuie dezghețată deoarece are are un nivel optim de umiditate care nu permite formarea gheții. 2. Are programe special pentru perioadele în care familia este plecată de acasă (Vacanță, Energy Saver) care reduc considerabil consumul de electricitate al combinei.

Dacă intri pe pentrugatit.ro, nu vei avea idee la ce să te oprești mai întâi. Eu am pus ochii de ceva vreme pe setul de vase de gatit din 12 piese de la Vitesse, care satisfac cerințele celei mai pretențioase bucătărese.

0014349_set-vase-de-gatit-12-piese-vitesse_400

Au un aspect elegant. Au capacitatea de încălzire uniformă a mâncării și de menținere îndelungată a temperaturii ei, iar capacele sunt din sticlă termorezistentă.

Veganii și adepții alimentației sănătoase au la îndemână site-ul vegis.ro de pe care se pot aproviziona, la prețuri reduse, cu tot felul de produse. Poți alege Ulei De Cocos Extravirgin Ecologic/Bio, considerat cel mai bun ulei pentru gatit, prajit sau copt.

881523

Dacă doriți să înlocuiți vechea masa din sufragerie cu una nouă, ergos.ro vă sare în ajutor. Puteți alege setul de masă Tobago pentru 4 persoane. Datorită design-ului său clasic și rezistent, îl puteți amplasa atât în bucătărie cât și în sufragerie.

set-masa-tobago

Foto articol: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO