Reduceri “sănătoase” la produse naturiste. Numai de Black Friday

Reduceri “sănătoase” la produse naturiste. Numai de Black Friday

De Ana Munteanu,

Să profităm de Black Friday să ne achiziționăm produsele naturiste de care nu ne puteam atinge din cauza prețurilor destul de piperate.

Pe vegis.ro au reducere la tot ce înseamnă suplimente. Astăzi este ultima zi, așa că profitați, profitați, profitați! Un flacon de Acid Hialuronic – proteină prezentă în toate ţesuturile organismului a cărei concentraţie scade în mod natural cu vârsta şi este necesar aportul său. întârzie apariţia ridurilor. împiedică îmbătrânirea prematură a pielii.

886238

Este o componentă de bază a cartilajului. Creşte mobilitatea articulaţiei. îmbunătăţeşte calitatea vederii.  – este cu 15% mai ieftin decât în mod obișnuit. Tot la ei, prețul la uleiul de cocos virgin ecologic/bio – despre ale cărui beneficii știm cu toții cât de numeroase sunt – este cu 20% redus.

881060

 

Căutarea produselor sănătoase la prețuri reduse continuă și ajungem pe apiland.ro. Aici găsim la preț redus unul dintre cele mai vândute produse ale lor, mierea Manuka cu extract de ceai verde, despre care se știe că are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite.

manuka-miere-ceai-verde

În combinație cu ceaiul verde ajută la mentinerea unei sănătăți digestive și a unei stări de bine generale. Achiziționăm și din bătrâni cunoscuta și eficienta tinctură de propolis – acum cu 25% mai ieftină – pe care cu siguranță o vom folosi să tratăm răcelile iminente din iarna care se apropie cu pași repezi.

black20

Iar pe miracolulplantelor.ro au un preț extrem de avantajos la siropul ecologic Manioca, un îndulcitor natural bogat în zaharuri ușor asimilabile, pe care îl putem folosi în locul zahărului cel de toate zilele, despre care auzim tot mai multe lucruri negative.

foto-2001

Atenție: la ei perioada de Black Friday durează până pe 29 noiembrie, dar indicat ar fi să vă grăbiți cu cumpărăturile. Deoarece, dacă lăsați totul pe ultima clipă, s-ar putea epuiza stocurile.

Foto articol: thinkstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO