Săptămână cu ieftiniri la ElfBebe

Săptămână cu ieftiniri la ElfBebe

De Ana Munteanu,

Black Friday? Nu, Black Week, din fericire, pe site-ul celor de la ElfBebe.ro. Momentul ideal pentru cei care au bebeluși sau pentru cei care se pregătesc să devină părinți să se aprovizioneze cu cele necesare alimentației celui mic. În general, reducerile de pe acest site sunt cam de de 10%. Chiar dacă nu pare mult, măcar e în minus și nu în plus. Și, pe deasupra, dacă iei mai multe produse, reducerea se va simți cu siguranță la buzunar.

Poți lua un set de 2 bavețele cu reducerea mai sus menționată, care vor proteja hainele micuților în timpul hrănirii. Sunt decorate cu personajele Disney ale copilăriei noastre, care acum vor face parte și din universul lor – Mickey Mouse&Co.

 

disney

S-a săturat de bavețică, odată cu trecerea timpului, și te lupți să cureți hăinuțele murdărite de copilașul tău? Soluție există! Ia-i poncho-ul Koo-Di în perioada ieftinirilor! Este cu 20% mai ieftin ca de obicei, profită!

poncho-koo-di-83-3

Recomandat copiilor de la vârsta de 1 an în sus, el este extrem de util pentru etapa în care copilul învață să mănânce singur, când descoperă pictura (aceea cu mâncare, mai rar cu creioane)…

Tot la un preț extrem de avantajos găsești și Cana Explora Easy Drink, recomandată începând cu vârsta de 6 luni. Aceasta, dotată cu supapă anti-curgere, facilitează trecerea de la biberon la cană.

Tommee_Tippee_Explora_Truly_Non_Spill_Easy_Drink_Beaker

Este prevăzută cu un cioc moale, pentru a face băutul simplu, şi cu mânere uşor de manevrat, care îi ajută pe copii să apuce cana şi să bea cu încredere.

 

Pe ElfBebe am mai găsit un set de vase extrem de simpatic și, totodată, de folositor. Acesta este alcătuit din tăviţă, cană anti-curgere, bol cu bază anti-derapantă și tacâmuri.

set-pentru-masa-vulli-microunde

Făcute dintr-un material care se poate spăla cu ușurință în mașina de spălat vase, setul de vase este special creat pentru încălzirea mâncării în aparatul de microunde. Reducerea sa este de 11%. Profitați de ea!

Foto articol: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO