Stil și elegantă – Magnus, cea mai nouă apariție din Colecția Stilouri

Stil și elegantă - Magnus, cea mai nouă apariție din Colecția Stilouri

De Elisabeta Sava,

Magnus, cea mai nouă ediție din seria de stilouri de pe colecții.libertatea.ro este acum disponibilă pe piață! Redescoperă plăcerea de a scrie cu acest stilou metalic cu cerneală tip rezervă. Îl poți achiziționa numai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Deosebit de elegant și stilat, în nuanțe de negru și argintiu, este potrivit oricui își dorește să se bucure de beneficiile scrisului de mână. Îl poți folosi în viața de zi cu zi, pentru notițe, mesaje pentru cei dragi sau poate chiar ca să scrii în jurnalul personal, dar și la locul de muncă. Oriunde îl porți cu tine, vei face o impresie foarte bună!

Stiloul Magnus – eleganță și rafinament

Acest stilou metalic este cu cerneală tip rezervă. Asta înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji atunci când îl manevrezi, pentru că nu există riscul să te pătezi, așa cum se întâmpla cu generațiile vechi de stilouri.

Modern și cu un design potrivit oricui, Magnus este un must have pentru pasionații de scris de mână. Costă doar 49,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse, în cazul în care alegi varianta de achiziționare de pe colecții.libertatea.ro.

Colecția de stilouri – cel mai frumos dar pentru pasionații de scris

La fiecare două săptămâni, apare câte o nouă ediție cu motto-ul Plăcerea de a scrie'. Fiecare stilou este însoțit de o revistă extraordinară, din care afli informații deosebit de interesante despre tradiția scrisului, dar și despre istoria acestui instrument de scris.

Cele 40 de stilouri sunt unele fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, elegante, delicate și cu un design atractiv. Completează-ți chiar acum colecția cu stiloul Magnus, începând cu data de 28 martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO