Totul pentru casa ta, mai ieftin de Black Friday

Totul pentru casa ta, mai ieftin de Black Friday

De Ana Munteanu,

Sunt unele produse pe care nu ți le permiți la preț întreg, produse pentru care chiar aștepți cu nerăbdare să vină luna noiembrie și, odată cu ea, super reducerile făcute de unele magazine sub numele de… Black Friday.

Aștept  de jumătate de an să pun mâna pe minunea de Multicooker Russel Hobbs. L-am găsit pe site-ul itgalaxy.ro. Îmi va fi de un real folos în bucătărie: are o capacitate de 5 L, deci voi găti liniștită pentru toată familia într-un singur vas.

multicooker-russell-hobbs-21850-56-cook-at-home-900w-5l-11-programe-negru-inox-220786

Ba chiar voi avea ceva și pentru a doua zi la serviciu. Pot prepara în el orice tip de rețetă, pe bază de carne, pește, legume. Am găsit chiar și câteva rețete de deserturi care ies absolut minunat făcute la multicooker. Bonus: dacă nu vreau să mănânc imediat ce s-a făcut mâncarea, activez funcția de menținere a ei la cald fără să o usuce sau să o înmoaie prea tare și…pot mânca oricând doresc! Bonus 2: este extrem de ușor de curățat.

Pe același site și tot de la Russel Hobbs am găsit un blender 3 în 1 eficient și elegant (roșu cu accente negre).

blender-russell-hobbs-desire-hand-3in1-400w-220638 blender-russell-hobbs-desire-hand-3in1-400w-220637

Acesta este prietenul de nădejde al oricărei bucătărese, ajutând-o să termine în timp util mai multe feluri de mâncare, cu minimum de efort. Toacă, mărunțește, macină, amestecă și mixează. Ce poți să vrei mai mult de la un singur aparat?

Cei de la ergos.ro au pus la bătaie niște tabureți cu imprimeuri delicate și elegante. Nici nu știu pe care să îl aleg!

taburet-cu-spatiu-de-depozitare-48-32 (1) taburet-cu-spatiu-de-depozitare-48-32

Sunt foarte comozi și cu dublă întrebuințare: au spațiu de depozitare! Perfecți pentru orice cameră – bucătărie, cameră de zi sau dormitor.

Pentru cei care sunt părinți de bebeluși sau urmează să devină, Elfbebe.ro este soluția ideală. Au un scaun-masă Multifuncțional unisex, potrivit copiilor cu vârstă cuprinsă între 7 luni și 5 ani, cu multiple beneficii pe care le poți vedea, în detaliu, pe pagina produsului.

20306_scaun_masa_din_lemn_copii_bebe_Agneszka_I_04 scaan-masa-maltifanctional-din-lemn-klaps-agnieszka-i

Datorită lui poți să îți iei masa în același timp cu bebelușul tău, fără să te mai neglijezi pe tine pentru a avea grijă de el.

Tot de la ei poți lua un set de castroane potrivite pentru hrănirea copilului chiar și atunci când sunteți la plimbare.

set-castron-cu-capac-x-2-bucati-tommee-tippee_74166

Baza triunghiulară oferă o stabilitate mai bună castroanelor, ajutând copilul să mănânce singur.

Și dacă tot suntem la capitolul copii', am ajuns și pe nichiduta.ro. Dacă nu mai vrei să cumperi celebrele borcănașe cu mâncare gata făcută și să faci chiar tu aceste amestecuri pentru bebelușul tău, ai nevoie de acest omogenizator Baby JC-229.

Omogenizator-Baby-JC-229-74142-0

Datorită lui, simplu și ușor, vei putea prepara în intimitatea casei tale cele mai potrivite combinații pentru a-i asigura copilului tău o alimentație sănătoasă.

Foto articol: thinkstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO