Brioşe cu spanac

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 40 min

Ingrediente

  • 150 g spanac congelat
  • 100 g brânză feta
  • 2 bucati oua
  • 125 ml iaurt
  • 50 ml ulei măsline
  • 130 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf sare

Preparare

Învaţă să prepari nişte brioşe cu spanac delicioase.

 

Mod de preparare:

1. Spanacul congelat se pune în apă clocotită pentru 2-3 minute, se scurge şi se toacă mărunt.

2. Într-un castron se bat ouăle ca pentru omletă cu iaurt şi ulei. Se adaugă făina, praful de copt şi sarea. Se adaugă brânza tăiată cuburi mici şi spanacul.

3. Formele de brioşe se ung cu ulei sau cu unt şi se toarnă amestecul la 3/4 din formă.

4. Se coc pentru 25 de minute şi apoi se lasă formele să se răcească înainte de a scoate brioşele.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu