Salată de năut

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 65 min
  • Gata in: 1 ore, 20 min

Ingrediente

  • 250 g boabe năut
  • 1 gogoşar
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
Pentru sos
  • 2 linguri ulei
  • sucul unei lămâi

Preparare

O salată de năut perfectă pentru o cină uşoară. Încearcă această reţetă simplă!

1.   Năutul se pune în apă rece de seara până dimineaţa. A doua zi, se scurge şi se pune la fiert cu apă şi un praf de sare.

2.   După ce a fiert, se scurge bine şi se pune într-un castron. Se adaugă cuburi de gogoşar şi pătrunjel fin tăiat.

3.   Uleiul şi sucul de lămâie se amestecă şi se aduce la masă separat, odată cu salata.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu