Caserolă de ton în sos alb

Caserolă de ton în sos alb

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 250 g paste (de care vrei)
  • 250 g ton (din conservă)
  • 100 ml lapte
  • 50 g maioneză
  • 2 linguri de muștar
  • 250 g cașcaval ras
  • 400 ml supă de pui/legume
  • 50-100 g pesmet
  • 3 linguri de unt topit
  • sare și piper după gust
  • 1 linguriță boia

Mod De Preparare

O rețetă pe cât de gustoasă pe atât de ușoară. Rapid de făcut, din ingrediente pe care sigur le ai în gospodărie, extrem de sățioasă și care va fi pe placul întregii familii, garantat.

Preîncălzește cuptorul.

  1. Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Într-un bol mare, amestecă supa, laptele, maioneza și muștarul. Pune peste tonul și cașcavalul ras. Amestecă.
  3. Adaugă pastele. Toarnă totul în caserolă.
  4. Combină pesmetul cu sare, piper, boia (și alte condimente, dacă dorești – oregano, busuioc etc.) și untul topit. Toarnă peste conținutul caserolei.
  5. Dă la cuptor, neacoperit, pentru 45 de minute.

Alte rețete delicioase cu ton:

Ruladă de ton cu cremă de măsline

Salată de ton cu ceapă

Cartofi umpluţi cu salată de ton

Foto: shutterstock

Evaluează