Nu îți place să petreci mult timp în bucătărie, dar vrei un desert cu care să-i dai gata pe toți? Îți spunem noi o rețetă de cheesecake fără coacere pe care o pregătești în doar 6 minute din numai 6 ingrediente.
Cheesecake fără coacere – rețeta pentru orice începător în bucătărie
Să știi să faci un desert gustos nu înseamnă că trebuie să fii cofetar de meserie. Îți spunem noi o rețetă care nu te solicită prea mult, dar al cărui rezultat îi va uimi pe toți din jurul tău. Învață să faci cheesecake fără coacere!
Un sfat util: Scoate din timp mascarpone-ul la temperatura camerei. Acest pas este vital pentru obținerea unei texturi mătăsoase și omogene a cremei de mai târziu.
Mod de preparare cheesecake fără coacere:
Într-un robot de bucătărie, sfărâmă și amestecă biscuiții graham cu untul, până obții un rezultat omogen și sfărâmicios. Cu ajutorul unei linguri, tapetează o tavă cu blatul mai devreme obținut. Dă la congelator și apucă-te de umplutură.
Bate frișca, apoi adaugă, treptat și amestecând continuu timp de 2 minute, la viteză mică, laptele condensat și mascarpone-ul. Adaugă și zeama de lămâie, o să vezi că va întări crema aproape instant.
Toarnă crema în crusta de biscuiți graham, decorează după bunul plac și dă la frigider 60-90 de minute înainte de servire.
Rețeta de cheesecake fără coacere este gata. Bucură-te de gustul savuros al celui mai bun desert!
Alte rețete delicioase de cheesecake:
Cheesecake cu dovleac fără coacere;