Mod De Preparare
Asta faci când vrei să gătești ceva super rapid și super gustos, cu minimum de efort. Îți ia 2 minute doar să dai la cuptor quiche-ul acesta, din care hrănești aproximativ 8 persoane.
- Împarte brânza rasă în 3 părți egale. Rade 90 de g de brânză pe fundul unei tăvi rotunde care nu lipește. Combină restul ingredientelor (păstrând 90 de g de brânză), amestecă bine (eu m-am folosit de un mixer ca să meargă treaba mai repede).
- Toarnă amestecul peste brânza rasă din tavă, presară apoi restul de brânză păstrată deasupra.
- Dă la cuptor 45 de minute sau până când se pătrunde și rumenește. Scoate din cuptor și lasă un pic la răcit înainte de servire.
Îți place brânza? Citește mai multe despre câte tipuri de brânză există, care sunt cele mai populare sortimente de pe piață și cum le recunoști
Alte rețete delicioase pe bază de ouă:
Salată de ouă
Ouă cu spanac la cuptor
Tigaie Mic dejun'
Foto: shutterstock