Cea mai bună umplutură pentru ciuperci aceasta este, garantat, datorită combinației unice de brânzeturi! Un aperitiv ideal, gustos și extrem de aspectuos, pentru orice masă festivă. Ușor de încropit, chiar și cu o zi înainte de eveniment (făcând totul în afară de coptul lor, desigur). Fă de la 2 tăvi în sus, o să se mănânce mai repede ca pâinea caldă!
Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
Spală ciupercile, scoate-le codițele. Pune la călit 3-4 minute codițele de ciuperci tocate, alături de ceapa tocată și usturoiul pisat. Asezonează cu sare și piper.
Între timp, combină brânzeturile (în afară de parmezan.) cu oul bătut.
Umple ciupercile cu codițele călite, pune amestecul de brânzeturi deasupra. Presară parmezan din belșug și boia.
Dă la cuptor 17-20 de minute.
Poți presăra pătrunjel tocat sau mărar deasupra, dacă vrei.
Alte rețete de aperitive rapide și delicioase: