Dovleac copt – o rețetă simplă și gustoasă ce poate fi pregătită pentru gustarea dintre mese, aperitiv sau chiar garnitură! Este sezonul dovleacului așa că mai jos te învățăm pas cu pas cum să faci cea mai bună rețetă de dovleac copt
Dovleac copt – cea mai simplă și gustoasă metodă de preparare!
Dovleac copt – o gustare ce poate fi consumată simplă, ca atare, dar și împreună cu miere, scorțișoară, migdale sau nucă. Dovleacul copt este desertul toamnei și preparatul care ne aduce aminte de gustul dulce al copilăriei. Nu ai nevoie de multe ingrediente, nici modul de preparare nu este deloc complicat, iar timpul de pregătire este foarte scurt. Iată cum să faci acasă cea mai bună rețetă de dovleac copt în doar 30 de minute:
Încinge bine cuptorul și tapetează o tavă care nu lipește cu hârtie de copt.
Asta-i tot! Rețeta de dovleac copt este gata. Servește o porție caldă și presară deasupra câteva picături de miere.
Un desert simplu și rapid pentru toate gusturile în care dovleacul este ingredientul principal!
Ruladă de dovleac cu brânză dulce
Cheesecake cu dovleac fără coacere