Mod De Preparare
Nu ai timp sau chef să stai prea mult în bucătărie, dar nici să mănânci din oraș nu vrei? Trage repede la tigaie niște ficăței de pui, cu niște bacon afumat și ciuperci sfârâitoare! Nu îți ia mult timp și are un gust, mamă mamă! Rapid, ieftin, ușor de făcut, sănătos și foarte, foarte gustos!
- Într-o tigaie care nu lipește, topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
- Între timp taie bacon-ul, ciupercile și ceapa, separat. După ce prind culoare ficățeii, adaugă bacon-ul. Amestecă.
- Adaugă ceapa și ciupercile, asezonează cu sare și piper. Amestecă și acoperă 5 minute. Toarnă vinul peste, amestecă și mai adaugă sare și piper dacă simți nevoia. Lasă 15 minute pe foc.
Garnituri delicioase cu care poți servi ficățeii:
Alivenci moldovenești
Bulz ardelenesc
Champ – piure irlandez de cartofi
Foto: shutterstock