1. Morcovul, păstârnacul şi ceapa se curăţă, se spală şi se pun la fiert în 2 litri de apă, cu puţină sare. Cartofii se fierb în apă cu sare. Pieptul de pui se taie pentru a putea fi umplut. Se dă cu sare şi piper pe ambele părţi, apoi se lasă la rece 15 minute.
2. Se ung feliile de carne cu muştar, se pune şunca presată şi se presară puţin cimbru. Se rulează şi se prind cu scobitori. Se ung cu ulei şi se pun într-o tavă. Se adaugă supă de legume şi se pun în cuptor jumătate de oră.
3. Când sunt aproape gata se adaugă morcovii şi cartofii fierţi. Se sărează, se ung cu unt şi se lasă la copt 10 minute.
4. Când se serveşte se presară pătrunjel verde tocat, iar cine doreşte poate adăuga un sos dulce, preparat din 3 linguriţe de zahăr şi o linguriţă făină sau amidon alimentar.