Mâncarica rapida

Mâncarica rapida

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 200 g carne porc cu grasime
  • 5 bucati ciuperci albe
  • 2 bucati cepe mici
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf sarem piper
Pentru servit
  • 1 legatura marar
  • 1 garnitura dupa gust

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o mâncărică rapidă cu ciuperci, după o reţetă delicioasă.

 

1. Carnea se taie fâsii sub_iri, iar ceapa se taie marunt. Ciupercile se taie lamele (palariile) si rondele (piciorusele).

 

2. Într-o tigaie se încinge uleiul si se pune ceapa la calit. Dupa ce aceasta s-a înmuiat, se adauga carnea si se lasa cât sa-si schimbe culoarea uniform.

 

Apoi se adauga ciupercile, se pune capac si se lasa sa fiarba cu zeama pe care si-o lasa ciupercile.

 

3. Se mai adauga aproximativ 50 ml de apa, daca nu s-a fiert carnea, se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba fara capac.

 

4. Se aduce la masa cu garnitura dupa gust, dar presarat cu marar.

Evaluează
Alte rețete