FELII DE DOVLEAC CU UMPLUTURĂ DIN CARNE TOCATĂ

De

PENTRU 4 PERSOANE- PREPARARE: 35 MINUTE – COACERE: 20 – 30 MINUTE

►►1 dovleac
► 1 felie de pâine integrală
► ghimbir
► 1 căţel de usturoi
► 200 g carne tocată
► 2 linguri de ulei
► 2 cepe verzi
► 1 ou
► 50 g parmezan ras
► sare, piper măcinat

MOD DE PREPARARE:
Dovlecelul se taie jumătăţi şi se curăţă. Jumătăţile se taie în 3 – 4 felii. Se pun într-o tavă din teflon, cu apă. Se acoperă cu folie din aluminiu şi se lasă la cuptor 25 minute.
►Se înmoaie miezul de pâine în apă. Se toacă ghimbirul şi usturoiul. 2/3 din carnea tocată se căleşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt. Se amestecă cu miezul de pâine, oul, carnea tocată călită şi cu cea crudă. Se iau 2/3 din brânză şi se pun în amestecul de carne.
► Se umplu feliile de dovleac şi se presară parmezan. Se dă la cuptor încă 20 – 30 minute.

Lumea Femeilor
Foto: Thinkstockphotos