Andive la cuptor cu creveţi

Andive la cuptor cu creveţi

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 8 andive
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • 12 creveţi mari congelaţi
  • 25 g unt
  • sare şi piper roşu
  • pătrunjel

Mod De Preparare

Prepară şi tu o gustare exotică cu andive şi creveţi.

1. Andivele se curăţă de foile exterioare, se taie în doua pe lung si li se scoate interiorul care este amar. Creveţii se lasa
la dezgheţat.

2. Din ulei, suc de lamâie, sare si piperul rosu se face un amestec prin care se trec andivele si se asaza într-o tava de
cuptor.

3. Se coc în jur de 20 de minute si între timp, untul se topeste într-o tigaie si se calesc creveţii timp de 2-3 minute.

4. Andivele si creveţii se aduc la masa cu piper rosu si patrunjel fin tocat.

Citește și: Cum se gătesc creveții. Trucuri adunate din bucătăriile orientale

Evaluează