Biscuiți fără făină, unt și lapte

Biscuiți fără făină, unt și lapte

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g migdale măcinate
  • o lingură de miere
  • un albuș de ou (mărimea XL)
  • dulceață

Mod De Preparare

Biscuiții fără făină, unt sau lapte sunt asemănători cu celebrii amaretti. Biscuiți deosebiți, perfecți pentru cei care au intoleranță sau alergii la unt, făină sau lapte.

Sunt perfecți pentru micul dejun, pentru pachețelul de la școală sau de savurat lângă o cană de cafea sau ceai.

Cum se prepară biscuiții fără făină, unt și lapte

  1. Se amestecă zahărul pudră cu migdalele măcinate.
  2. Se adaugă mierea și albușul și se amestecă până se obține un aluat omogen.
  3. Aluatul se rulează într-un sul, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se odihnească la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
  4. Se preăncălzește cuptorul la 150 de grade Celsius, căldură sus și jos.
  5. Sulul de aluat se taie în 20 de bucăți egale.
  6. Bucățile de aluat se transferă pe o foaie de copt dintr-o tavă de copt pentru aragaz.
  7. Cu ajutorul degetului mare se face o mică adâncitură pe mijlocul fiecărei bucăți de aluat.
  8. Se pune gem în mijlocul fiecărui biscuite.
  9. Biscuiții fără făină, unt și lapte se coc timp de 15 minute sau până devin aurii.
  10. Se lasă să se răcească înainte de a fi serviți.
Evaluează