Brioșe cu brânză și șuncă

De Ana Munteanu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 250 g făină (cu agent de creștere)
  • 150 g brânză cheddar
  • 150 g șuncă
  • 245 ml lapte
  • sare și piper după gust

Mod De Preparare

Un aperitiv delicios, ieftin, rapid și atât de necomplicat! Fie că le faci ca să îți mai potolești foamea între mese sau le iei ca pachețel la muncă sau la școală, aceste brioșe reprezintă alegerea perfectă!

  • Din cantitățile date îți ies 12 brioșe.

shutterstock_481507828

Preîncălzește cuptorul.

Într-un vas măricel, combină făina, brânza, șunca, sarea și piperul. Amestecă până la omogenizare.

Într-un bol separat, bate ouăle cu laptele. Fă o gaură în amestecul de mai sus și adaugă, treptat, ouăle bătute. Amestecă ușor până se combină.

Într-o tavă de brioșe care nu lipește, adaugă cu lingura aluatul.

Dă la cuptor 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât și reci.

shutterstock_18678602

 

Alte rețete de brioșe delicioase:

Brioșe cu cireșe proaspete

Brioşe cu mandarine

Brioşe cu spanac

Foto: shutterstock

Evaluează
Trucuri culinare

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete