1. Se spală ciupercile, se îndepărtează codiţele şi se curăţă de coajă. Ouăle se pun la fiert şi se lasă 10 minute, astfel încât gălbenuşul să fie tare.
2. Într-o tigaie, se topeşte untul şi se adaugă ciupercile care se rumenesc uşor.
3. Se curăţă ouăle de coajă şi se separă gălbenuşul de albuş. Se zdrobeşte gălbenuşul cu o furculiţă, iar albuşul se taie mărunt.
4. Separat, se taie ceapa şi feliile de şuncă în cubuleţe mici. Acestea se amestecă cu pătrunjelul, gălbenuşul pisat şi cu supa de legume. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
5. Se umplu ciupercile cu acest amestec, iar deasupra se adaugă albuşul amestecat cu brânza rasă. Se pun într-o tigaie şi se dau la cuptor.
6. Se coc aproximativ 15 minute, până când brânza începe să se rumenească.