Ușor de făcut și extrem de delicioși. Acești creveți cu miere făcuți pe grătar te vor face să te lingi pe degete.
Într-un bol mare amestecă praful de usturoi, piperul, 1/3 sos Worcestershire, vinul și dressingul pentru salată. Adaugă creveții și amestecă bine până ce toți creveții sunt acoperiți de sos. Acoperă bolul și lasă-l la frigider timp de 1 oră.
Preîncălzește grătarul. Pune creveții pe bețe de frigărui.
Într-un bol mic amestecă mierea, untul topit și cele două linguri rămase de sos Worcestershire. Pe aceste îl vei folosi să ungi creveții aflați pe grătar.
Unge grătarul cu puțină grăsime și așează creveții, câte 2-3 minute pe fiecare parte. Din când în când, unge-i cu sosul cu miere.
Se servesc calzi, alături de legume la grătar, precum ceapă, ardei gras și ciuperci.
Pentru iubitorii de fructe de mare, recomandăm aceste paste cu creveti!
Află mai multe despre fructele de mare și cum se consumă
Sursă foto: 123rf.com