1. Se amestecă făina cu margarina, gălbenuşurile, smântâna şi drojdia. Se frământă bine, se adaugă sare după gust, se acoperă cu un prosop şi se dă la rece pentru două-trei ore.
2. Din aluatul pregătit, se întind două foi de aproximativ un cm grosime. După aceea, se porţionează foile cu ajutorul unor forme fantezie.
3. Telemeaua, brânza dulce, pătrunjelul şi cu ouăle se amestecă bine, până rezultă o pastă omogenă. Salamul şi şunca se taie fâşii subţiri.
4. Se încălzeşte bine cuptorul, se tapetează tava cu hârtie de copt şi se aşază bucăţile de aluat. Se întinde pe fiecare bucată un strat de amestec cu brânză şi, respectiv, unul de salam cu şuncă. Se aşază cea de-a doua foaie, capac, pentru fiecare în parte.
5. Se bate un gălbenuş împreună cu o lingură de apă şi se unge aluatul de deasupra. Se garniseşte cu susan şi chimen. Se pune totul la cuptor timp de 20 de minute.