Ficăței de pui cu bacon și ciuperci

Ficăței de pui cu bacon și ciuperci

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g ficăței de pui
  • 350 g ciuperci
  • 400 g bacon
  • 250 ml vin alb
  • 1 ceapă
  • sare și piper
  • 100 g unt

Mod De Preparare

Nu ai timp sau chef să stai prea mult în bucătărie, dar nici să mănânci din oraș nu vrei? Trage repede la tigaie niște ficăței de pui, cu niște bacon afumat și ciuperci sfârâitoare! Nu îți ia mult timp și are un gust, mamă mamă! Rapid, ieftin, ușor de făcut, sănătos și foarte, foarte gustos!

shutterstock_277123

  1. Într-o tigaie care nu lipește, topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
  2. Între timp taie bacon-ul, ciupercile și ceapa, separat. După ce prind culoare ficățeii, adaugă bacon-ul. Amestecă.
  3. Adaugă ceapa și ciupercile, asezonează cu sare și piper. Amestecă și acoperă 5 minute. Toarnă vinul peste, amestecă și mai adaugă sare și piper dacă simți nevoia. Lasă 15 minute pe foc.

Garnituri delicioase cu care poți servi ficățeii:

Alivenci moldovenești

Bulz ardelenesc

Champ – piure irlandez de cartofi

Foto: shutterstock

Evaluează
1stargraygraygraygray 1 / 5 - 1 vot