Friptura cu paste

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 200 g carne de porc
  • 1 bucata dovlecel
  • 1 bucata ardei gras rosu
  • 1 bucata mâna de fasole conservata
  • 100 g mazare congelata
  • 400 g paste spirale
  • 1 lingura ulei
  • 1 prafuri sare, piper

Mod De Preparare

Învaţă să pregăteşti o friptură cu paste delicioasă şi hrănitoare pentru întreaga familie.

Mod de preparare:

1. Carnea se porţioneaza si se frige pe gratarul încins. Dupa ce se scoate de pe gratar, se presara cu sare si piper si se taie fâsii.

 

2. Într-o tigaie, se încalzeste uleiul si se calesc dovlecelul si ardeiul gras taiate bastonase. Dupa ce s-au înmuiat, se adauga fasolea pastai si mazarea congelata.

 

Se lasa pe foc aproximativ 10 minute si apoi se trage vasul de pe foc.

 

3. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, se trec printr-un jet de apă rece, apoi se scurg si se amestecă bine cu legumele si carnea.

 

4. Preparatul se poate servi atât cald, cât şi rece.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.