Gnocchi cu sos de roşii

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 lingura miere
  • 500 g roşii decojite
  • busuioc verde
Pentru sos
  • cimbru verde şi uscat
  • 1 căpăţână usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • 100 g margarină
  • 125 g făină
  • 800 g cartofi
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Se  spală cartofii şi se fierb în apă cu sare.

2. Se curăţă cartofii, se pasează şi se adaugă sare, făină şi margarină. Se încorporează şi se modelează gnocchi. Se dau prin cimbru şi se perpelesc în uleiul de măsline. Se scot şi se presară usturoi pisat. Se acoperă cu un şervet.

3. Se pasează roşiile şi se fierb cu sare, miere şi piper.

4. Gnocchi de cartofi se servesc cu sosul pregătit. Se ornează cu busuioc verde şi usturoi pisat.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete