Mod De Preparare
Fie că o faci cu pui făcut de la zero sau cu ce ți-a mai rămas de la o friptură de pui (sau de la un pui la rotisor), aceasta este o rețetă simplă și gustoasă pe care o poate face oricine în 15 minute. Pefectă pentru o masă cu familia, o seară liniștită de film sau pentru un prânz la muncă.
Cantitățile date sunt pentru 4 porții.
- Pune puiul mărunțit într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă.
- Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii.
- Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte.
- Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.
Alte rețete rapide cu pui:
Cel mai bun pui gratinat din lume
Pui Tetrazzini
Pui Lazone