Mod De Preparare
Mic-dejun, prânz sau gustare între mese? DA! Pachețel pentru birou, școală, excursii etc. DA! Ușor de făcut – puțin spus! Hrănitoare, gustoasă și ieftină. O poți face cu o seară înainte și reîncălzi puțin a doua zi sau o poți face chiar înainte să o servești, că nu durează mult!
Cum să nu fie alegerea ideală pentru toate cele mai devreme menționate? Să facem repede repejor o omletă quesadilla, după pașii simpli de mai jos.
- Bate ouăle, asezonează cu sare și piper. Într-o tigaie, topește jumătate din cntitatea de unt la foc mic, toarnă ouăle bătute și fă-le papară. Când sunt încă moi, adaugă crema de brânză, amestecă, mai lasăun pic și scoate-le pe o farfurie cât sunt încă moi.
- Șterge tigaia, topește restul de unt și pune foaia de tortilla. Pune oul pe o jumătate a ei. Presară cheddar pe deasupra și împăturește tortilla.
- Las-o 3-4 minute așa și apoi întoarce-o să se rumenească și pe partea cealaltă. Taie în 4 și servește cu un sos la alegere de aici.
Alte rețete perfecte pentru micul-dejun:
Huevos rancheros
Sandwich-ul Monte Cristo
Tigaie Mic dejun'
Foto: shutterstock