Pastă de hummus

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in:

Ingrediente

  • 500 g năut
  • sucul a 2 lămâi
  • 100 ml ulei
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 crenguta pătrunjel

Mod De Preparare

O reţetă orientală, foarte bună pentru zilele de post! Uite cum poţi face la tine acasă pastă de hummus!

1. Cu o seara înainte de preparare, se pune nautul în apa rece. A doua zi se scurge si se pune la fiert, iar când boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixeaza.

2. Se adauga sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat.

3. Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac câteva sanţuri la suprafaţa si se pune puţin ulei. Se aduce la masa cu patrunjel si, eventual, lamâie.

Încearcă și hummus cu sfeclă roșie coaptă

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO
Sfatul medicului