Paste din dovleac, care nu îngraşă

Retetă Paste din dovleac, care nu îngraşă

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 bucata dovleac spaghetti
  • 2 bucati conserve rosii intregi
  • 30 g unt sau ulei masline
  • 1 bucata ceapa alba tocata
  • 1 bucata ardei gras rosu
  • 1 ceasca masline verzi, fara samburi
  • 1/2 legatura busuioc proaspat
  • 1/2 legatura oregano proaspat
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper

Mod De Preparare

Învaţă să faci spaghete din dovleac cu puţine calorii, delicioase şi care nu îngraşă.

Mod de preparare:

Taie dovleacul în două jumătăţi şi pune bucăţile de dovleac spaghetti într-o tavă mai înaltă.

Toarnă două ceşti de apă în tavă şi dă la copt la 180 de grade, foc mediu, timp de o oră.

Trage pulpa dovleacului din coajă cu o furculiţă. Fiind un soi special de dovleac, pulpa se va desprinde în fâşii subţiri, ca nişte spaghete.

Dacă nu vrei să prepari o mâncare vegetariană, pune nişte unt sau ulei de măsline pe „spaghetele' din dovleac,

Ia o tigaie şi pune la călit ceapa, urmată de ardei, apoi toarnă roşiile, 3 ceşti de apă, măslinele, busuiocul, oregano, sarea şi piperul.

Toarnă sosul epste spaghete şi ai obţinut cele mia delicioase paste fără gluten şi fără calorii multe.

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare