1. Drojdia se amestecă cu puţină apă călduţă şi jumătate linguriţă de zahăr. Făina se cerne şi se amestecă cu drojdia, 125 ml apă călduţă cu puţină sare, 2-3 linguri ulei şi o lingură oţet. Se frământă şi se lasă la dospit jumătate de oră. Se încinge cuptorul.
2. Spanacul se curăţă, se spală, se opăreşte în apă cu sare şi se lasă la scurs. Se toacă şi se căleşte într-o tigaie încinsă cu puţin ulei. Se lasă pe foc până se evaporă apa din tigaie, apoi se ia de pe foc şi când s-a răcit se amestecă cu brânza rasă, ouăle bătute şi smântâna. Se condimentează cu sare şi piper.
3. Se întinde aluatul şi se pune într-o tavă unsă cu ulei, se adaugă compoziţia de spanac şi se presară susan şi parmezan ras. Se coace 35-40 minute şi se serveşte caldă sau rece.