Pulpe cu sos mexican

Retetă Pulpe cu sos mexican

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 bucati pulpe de pui întregi
Pentru sos
  • 2 bucati rosii în bulion
  • 1 bucata lamaie
  • 1 bucata catel usturoi
  • 1 bucata ardei rosu picant
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf sare

Mod De Preparare

Învaţă să prepari pulpe cu sos mexican crocante şi aromate.

 

Mod de preparare:

 

1. Pulpele de pui se curaţa bine si, eventual, se mai pârlesc la flacara aragazului.

 

Se cresteaza din loc în loc si se asaza pe gratarul bine încins în prealabil.

 

2. Între timp, se prepara sosul pentru care rosiile se curaţa de pieliţa si se mixeaza cu usturoiul, ardeiul iute, uleiul, oţetul si sucul de lamâie. Se potriveste de sare.

 

3. Imediat ce carnea s-a rumenit frumos pe ambele parţi, se scoate de pe gratar si se unge cu sos. Se serveste imediat, cu garnitura la alegere.

diat, cu garnitura la alegere

Evaluează
Trucuri culinare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

Ai ars fundul prăjiturilor/fursecurilor? Nu le arunca, dă jos partea arsă cu ajutorul unei răzătoare cu găuri mici (din aceea pentru coaja de lămâie)