Rapid, ușor, extrem de gustos și sățios. Un gust atât de deosebit pentru un produs care conține ingrediente atât de simple! Perfect pentru mic-dejun, brunch, prânz sau cină.
Călește spanacul și ceapa până când ceapa devine aurie și translucidă, iar spanacul se înmoaie ușor.
Pune foaia de plăcintă (făcută din numai 4 ingrediente, conform instrucțiunilor simple de aici) în tavă. Pune crema de brânză pe foaia de plăcintă, în mod egal. Toarnă deasupra spanacul călit cu ceapă.
Într-un bol, bate bine ouăle. Adaugă peste brânza rasă (de care vrei tu), laptele, sarea și piperul. Toarnă peste conținutul tăvii.
Dă la cuptor pentru 45-50 de minute (e posibil să fie nevoie să pui o folie de aluminiu deasupra, în ultimele 10-15 minute, ca să nu se ardă deasupra).
Scoate din cuptor și lasă la răcit 10-15 minute înainte de servire.
Opțional, poți încorpora în quiche și niște bacon crocant.
Alte rețete delicioase cu spanac:
Foto: