Omletă cu mozzarella

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Gata in: min

Ingrediente

  • 8 bucata ouă
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri parmezan
  • 100 g mozzarella
  • 4 bucata roşii cherry
  • busuioc verde şi uscat
  • sare, piper
  • 1 bucata ceapă roşie
  • 2, 3 linguri ule de floarea soarelui

Mod De Preparare

1. Se desfac ouăle, se bat cu mixerul şi se adaugă un praf de sare şi busuiocul uscat.
2. Separat, se taie ceapa solzişori şi se freacă cu puţină sare. Se taie mozzarella cubuleţe, roşiile cherry, la fel.
3. Se adaugă smântâna şi parmezanul în ouăle bătute, apoi ceapa, şi se încorporează uşor. Se pune uleiul în tigaia încinsă şi se toarnă ouăle bătute.
4. Omleta se întoarce uşor, ca pe clătită, şi pe deasupra se presară cubuleţele de mozzarela şi de roşii. Se serveşte ornată cu busuioc proaspăt şi piper.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma