1. Se aleg roşii tari şi coapte. Se taie un căpăcel în partea codiţei, apoi se scoate miezul cu ajutorul unei linguriţe şi se lasă la scurs.
2. Ouăle se fierb 10 minute. Se curăţă de coajă şi se separă gălbenuşurile. Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se călesc în unt, apoi se sting cu apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 20-25 minute. Când scade toată apa din tigaie, se condimentează după gust cu sare, piper şi usturoi pisat şi se lasă deoparte să se răcească. Separat, pieptul de pui se prăjeşte într-o tigaie cu puţin unt. Se lasă pe fiecare parte până se rumeneşte frumos, apoi se dă cu sare şi se lasă să se ră cească. Se taie fâşii şi se adaugă la ciuperci.
3. Gălbenuşurile se pasează cu furculiţa şi se freacă cu muştar, ulei şi pătrunjelul tocat mărunt. Se pune peste ciuperci şi pieptul de pui şi se amestecă uşor. Roşiile se umplu cu această compoziţie, apoi se ornează cu mărar şi se servesc ca aperitiv.