Salata „Hidratantă”

salata

De Ana Munteanu,

Ingrediente

  • 1 castravete mare
  • 250 g boabe de fasole roșie
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 ardei
  • 2-3 roșii mari (sau 180 g roșii cherry)
  • 1 legătură de coriandru proaspăt
  • 1 lime/lămâie
  • 1 avocado
  • sare și piper după gust

Mod De Preparare

Salata „Hidratantă” – o masă sățioasă și energizantă pentru care întregul tău organism o să îți mulțumească! Ba chiar, dacă ai putea să o mănânci cel puțin de 2-3 ori pe săptămână, ar fi mai mult decât perfect! Săracă în calorii (mai puțin de 300/porția), bogată în proteine (10 grame/porția) și fibre (12 grame/porția) și cu un conținut ridicat de apă, această salată ar trebui să devină cea mai bună prietenă a fiecărui om.

 

  1. Procedura e banală, ca la toate salatele:  se spală legumele și se taie (cubulețe, de preferat), în afară de lime/lămâie.
  2. Se toacă și coriandrul, se pun toate legumele într-un bol mare. Se stoarce lime-ul peste, se amestecă.
  3. Se adaugă bucata de avocado tăiată cubulețe. Se asezonează cu sare și piper și se servește.

Alte rețete delicioase de salate:

Salată Fattoush

Cea mai bună salată de pui din lume

Salată de ardei copți cu telemea de capră

Vezi câteva rețete de salate pe care să le ai tot timpul la îndemână

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 6 Review(s)
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete