Salată mediteraneană

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 conservă de carne Scandia
  • 4 roşii medii
  • 4 cartofi
  • 200 g fasole verde
  • 50 g rucola
  • 1 legatura pătrunjel
  • sare
  • ulei de măsline

Mod De Preparare

1. Se spală bine cartofii, se fierb, apoi se curăţă de coajă şi se lasă la răcit. Se fierbe şi fasolea verde şi se lasă să se răcească.
2. Se ia un bol în care se pun foile de salată, peste care se adaugă roşiile tăiate felii, cartofii tăiaţi bucăţi, fasolea păstăi şi rucola. Se adaugă două linguri de ulei de măsline, se presară puţină sare şi se amestecă uşor. La sfârşit se adaugă şi carnea şi pătrunjelul tocat mărunt.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete