1. Se spală carnea de vită şi se pune la fiert. La supele cu carne trebuie mereu să fiţi atente ca atunci când încep să fiarbă să le luaţi spuma, căci, altfel, în loc ca zeama să iasă transparentă, o să fie tulbure şi cu un gust neplăcut.
2. După ce aţi luat spuma bine, spălaţi zarzavaturile, curăţaţi-l şi puneţi-le să fiarbă întregi împreună cu carnea de vită. Când zeama a scăzut aproape la jumătate, înseamnă că s-au fiert atât carnea cât şi zarzavaturile şi putem să o dregem cu sare, piper şi fidea cât şi cum dorim.
3. Zarzavaturile se scot întregi şi se pasează, dacă doriţi, sau se pă strează doar morcovii. Fideaua se fierbe într-un alt vas cu apă, se scoate, se clăteşte în 2-3 jeturi de apă şi se pune în supă. Supa se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel verde şi frunze de tătăneasă tocate mărunt.