Tocană cu pui

Retetă Tocană cu pui

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 2 cepe
  • 4 ardei graşi roşii
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supă de pui din concentrat
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare şi piper după gust

Mod De Preparare

Sfârâit de ceapă în tigaie, pui fript printre legume gustoase şi zemoase. Ce poate fi mai bun decât o tocană cu pui?

1. În cratiţă se pune uleiul să se încingă şi apoi se căleşte ceapa curăţată şi tocată mărunt. Când devine translucidă, se adaugă ardeii tăiaţi mai mare.

2. Carnea se scoate crudă de pe os şi se taie înlăturând ligamentele. Se pune în cratiţă alături de ceapă şi se căleşte. După ce îşi schimbă culoarea, se pune supa şi se lasă la fiert pentru 30 de minute, potrivind gustul de sare şi piper. La final se presară pătrunjelul fin tocat.

3. Se serveşte cu garnitură de orez fiert, cea mai potrivită ca alianţă a gusturilor.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare