Tocană de vită şi cartofi noi

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 800 g carne de vita de gatit
  • 1 kg cartofi noi
  • 200 g masline negre
  • 1 bucata ceapa
  • 1 bucata capaţâna usturoi
  • 1 lingura faina
  • 250 ml apa
  • 1 bucata cub concentrat vita
  • 3 bucati morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 1 bucata crenguţa cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 praf sare, piper, dupa gust

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o tocană de vită şi cartofi noi delicioasă.

 

 

Mod de preparare:

1. În ulei încins, se pune ceapa taiata marunt, usturoiul feliat si carnea. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea uniform, se adauga faina. Se a,estecă, se presara cubul de concentrat si se toarna apa.

2. Se adauga morcovii, maslinele si cimbrul, se presara sare si piper, se acopera si se lasa la foc mic, timp de o ora.

3. Se amestecă din când în când si se mai adauga apa, daca este nevoie.

4. Cu 30 de minute înainte de a fi gata, se pun cartofii noi curaţaţi si se continua fierberea. Se trage de pe foc, se presara patrunjelul si se lasa 5 minute înainte de a servi la masa.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.