Vinete amalfitane

Ingrediente

  • sare
  • 4 linguri ulei
  • 200 g caşcaval ras
  • 8 roşii
  • 3 vinete

Mod De Preparare

Vinete amalfitane – o reţetă italienescă de vinete cu caşcaval ras, o combinaţie foarte gustoasă. Iată reţeta.

1. Vinetele se taie felii pe lung, care se aşază fiecare pe masa acoperită cu un şervet. Se presară cu sare şi se lasă o oră să se elibereze sucul.

2. În tava de cuptor se pune o lingură de ulei. Roşiile se taie rondele care se ung cu ulei şi se aşază în 3 straturi alterna­tive cu feliile de vinete, şterse de suc.

3. Ultimul strat trebuie să fie de roşii peste care se presară caşcaval. Se dau la cuptor pentru 40 de minute.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO
Sfatul medicului