Rețete de prăjituri simple pentru Paște. 5 idei geniale

Rețete de prăjituri simple pentru Paște. 5 idei geniale

De Ana Munteanu,

Pe lângă pască, tradiționalul desert-simbol al sărbătorii Paștelui, cam orice gospodină mai face cel puțin o prăjitură pentru masa festivă. Ți-am strâns aici o colecție de 5 rețete de prăjituri simple pentru Paște, cu speranța de a-ți fi de folos! Alege din aceste deserturi perfecte pentru masa de Paște, dedicate tuturor gusturilor și buzunarelor: aspectuoase, ușor de făcut, ieftine și, în primul rând, dumnezeiesc de gustoase!

Rețete de prăjituri simple pentru Paște

Prăjitură şah-mat

Prăjitură şah mat

Prăjitura Șah-Mat arată foarte bine şi este incredibil de bună. Reţeta e foarte simplă iar rezultatul e unul spectaculos! Ideală pentru masa festivă de Paște unde, cu siguranță, vrei să îți impresionezi musafirii. Vor rămâne cu gura căscată când vor afla că frumusețea asta de prăjitură e făcută de mâinile tale și nu cumpărată de la cofetărie. Vezi rețeta aici, e simplă tare.

Tort Mazurek polonez

Tort Mazurek polonez

Învaţă să prepari acest tort tradiţional polonez de Paşte, pe nume Mazurek, cu ciocolată şi fructe uscate al cărui aluat va vrăji chiar şi pe cei mai mofturoşi critici. Se face extrem de ușor și nu e deloc scump! Vezi rețeta aici.

Tăvălită cu cocos'

Prăjitura Tăvălită cu cocos' – Lamington

Este una dintre cele mai apreciate și des făcute prăjituri de casă! Și asta din 3 motive mari și late: e fabulos de bună, se face atât de repede și ușor încât și un începător o poate prepara fără probleme și pe deasupra, e incredibil de ieftină! Fă 2 tăvi cel puțin, se vor bate toți pe „tăvălită”! Vezi rețeta aici.

Cheesecake Oreo fără coacere

cheesecake oreo fara coacere

Ai cuptorul ocupat cu tot felul de alte bunătăți pentru masa de Paște? Alege să faci, atunci, un desert fără coacere! Gata cu numai 15 minute de muncă, din o mână de ingrediente ieftine. Iar rezultatul este absolut spectaculos! Fă-l, va arăta minunat pe masa ta festivă acest cheesecake fără coacere! Vezi rețeta aici.

Tort cu fructe de pădure

tort cu fructe de padure

Tortul acesta cu fructe de pădure  va fi piesa centrală a mesei tale de Paște! Nu lăsa aspectul de cofetărie să te intimideze! Dacă urmezi pașii cum trebuie, o să îți iasă și ție la fel de aspectuos! Și atunci să vezi laude necontenite din partea invitaților! Vezi rețeta aici.

PAȘTE FERICIT alături de cei dragi sufletului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO