Mod De Preparare
Pizza preferată de cei care nu sunt fani carne. Și nu numai! Atât de bine se „împrietenesc” aromele brânzeturilor folosite încât nu o să îți vină să crezi că nu ai făcut bunătatea asta până acum.
Preîncălzește cuptorul.
- Sotează ceapa în puțin ulei cu sare. Adaugă și sosul de pizza (făcut după rețeta de aici). Blatul îl faci din numai 4 ingrediente, după o rețetă care nu dă greș, de aici).
- Pune blatul într-o tavă care nu lipește, întinde deasupra sosul de pizza. Pune cubulețele de mozzarella (făcută mai mult decât ușor după rețeta de aici), rade cașcavalul afumat deasupra, parmezanul și, la final, împrăștie și gorgonzola. Stropește cu puțin ulei de măsline.
- Dă la cuptor timp de 25 de minute.
Alte rețete delicioase de pizza:
Pizza cu brânză de capră și ceapă caramelizată
Coroniță de pizza
Pizza cu pui și ananas
Foto: shutterstock