Rețeta de cartofi wedges este una cu care nu ai cum să dai greș. Fie că alegi să faci cartofi wedges la cuptor sau vrei să-i prăjești, rezultatul va fi unul care va satisface toate gusturile.
Cartofii wedges sunt crocanți la exterior și pufoși în interior. Făcuți astfel, cartofii pot fi atât garnitură, cât și gustare. Pot fi mâncați simpli, cu brânză, parmezan sau diferite sosuri.
Rețeta de cartofi wedges este simplă și nu trebuie să ai abilități de chef bucătar pentru a o face. În plus, este rapidă și sănătoasă, dacă alegi să coci cartofii la cuptor, nu să-i prăjești în ulei. Cartofii nu conțin gluten, grăsimi și colesterol, fiind bogați în vitamina C, vitaminele B3 și B6. Așadar, dacă nu sunt prăjiți, aceștia aduc un aport nutrițional important organismului.
Așa obții cei mai buni cartofi wedges de casă, la cuptor. Desigur, îi poți prăji și în ulei, dacă preferi așa. Poți să-i mănânci simpli, cu salată de cridutăți sau cu sos de brânză, cu ketchup, sos guacamole sau chiar humus.
Poftă bună!
Alte rețete apreciate:
Citeşte şi: Cum alegi cartofii pentru prăjit, fiert sau pentru copt