Caserolă de chifteluțe marinate

Caserolă de chifteluțe marinate

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pâine
  • 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
  • 120 g maioneză
  • sare, piper, oregano, busuioc - după gust
  • 450 g chifteluțe făcute
  • 230 g mozzarella rasă
  • 750 g sos de paste/marinara

Mod De Preparare

Masa ideală pentru zilele în care vrei să prepari ceva extrem de gustos, sățios și din ingrediente binecunoscute! În 4 pași simpli, ușor de urmat chiar și de către cel mai nepriceput bucătar, faci o mâncare pe gustul întregii familii.

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

  1. Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
  2. Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
  3. Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
  4. Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.

Foto: captură Youtube

Alte rețete delicioase la cuptor:

 Pui cu ceapă la cuptor

Piure de cartofi la cuptor

Clătită uriașă la cuptor, cu șuncă și brânză

Evaluează