Pâine la cană

Pâine la cană

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 5 lingurițe făină integrală
  • 5 lingurițe lapte sau apă
  • jumătate de linguriță de praf de copt
  • 1 praf de sare

Mod De Preparare

Pâinea la cană este ideală pentru cei care mănâncă ocazional pâine. Rețeta ajută la obținerea unei mici chifle  sănătoase și fără grăsime.

Pâinea la cană nu se frământă și se coace direct în cuptorul cu microunde. În 10 minute și cu 4 ingrediente se obține o pâinică caldă și delicioasă.

Cum se prepară pâinea la cană

  1. Se alege cana în care se va pregăti pâinea. Aceasta trebuie să poată fi folosită în cuptorul cu microunde.
  2. În cana aleasă se amestecă făina, sarea și praful de copt.
  3. Se adaugă treptat câte o linguriță de lapte și se amestecă. Consistența aluatului de pâine trebuie să fie un pic mai groasă decât cea pentru aluatul de clătite.
  4. Cana se dă la cuptorul cu microunde timp de 1 minut.
  5. Cana se scoate din cuptorul cu microunde, se întoarce pâinica și se întoarce. Se dă la cuptor pentru încă 20 de secunde.
  6. Pâinea la cană se poate servi cu cremă de brânză, unt, șuncă sau guacamole.
Evaluează
1star1star1stargraygray 2.5 / 5 - 5 voturi