Mod De Preparare
Vara, cu toții dorim să mâncăm cât mai gustos și variat. Să profităm din plin de fructele sezonului. Cu o condiție, totuși! Să nu petrecem prea mult în căldura toropitoare a bucătăriei, să gătim cât mai repede, cât mai simplu, cât mai ușor, cât mai eficient. Desertul acesta îndeplinește toate condițiile, cum să nu vi-l recomandăm?
- Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
- Întinde aluatul (cumpărat sau făcut rapid după rețeta de aici) în tava în care vei face tarta. Înțeapă-l cu furculița. Dă-l la cuptor 15 minute.
- Combină restul ingredientelor, în afară de caise.
- Scoate aluatul, aliniază după plac feliile de caise, toarnă amestecul de migdale deasupra și mai dă la cuptor încă 5 minute.
- Poți presăra extra zahăr pudră și fulgi de migdale pe deasupra, când o scoți.
Alte deserturi de vară delicioase:
Desert rapid cu corcodușe
Cheesecake Oreo fără coacere
Piersici la cuptor
Foto: shutterstock