Rețete de prăjituri pentru Crăciun

Rețete de prăjituri pentru Crăciun

De Ana Munteanu,

 Dacă bucatele principale am stabilit deja care sunt, să vedem ce prăjituri vom pune pe masa de Crăciun anul acesta. Vă dăm cinci retete rapide, usoare si aspectuoase, care vor încununa cu succes meniul dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului.

 

 Prăjitură împletită cu Nutella

ThinkstockPhotos-531301869

Atât de mare succes a avut anul trecut, prin simplitatea preparării și aspectul final parcă desprins din cărțile de rețete ale marilor Chefi, încât nu puteam să nu v-o recomandăm și anul acesta. Învață să faci,  în câțiva pași simpli, prăjitura împletită cu Nutella după o rețetă video extrem de explicită.

 

Negresele lui Moş Crăciun

shutterstock_85878376

În prag de sărbători, un desert delicios cu ciocolată şi fructe, într-un decor tematic şi simpatic face minuni în familie. Vezi reţeta simplă de negresele lui Moş Crăciun, cu căciuliţe din căpşuni.

 

Cub de zăpadă

cub-de-zapada

În mai puțin de o oră, fără coacere și fără prea mare efort, ai gata delicioasa prăjitură de mai sus, care îți va cuceri invitații, de la mic la mare. Află din ce ingrediente și cum se prepară acest cub de zăpadă.

Brăduţ de Crăciun

bradut-de-craciun-941x1024

Avem stea de Crăciun cu Nutella, cub de zăpadă, căciula Moșului… acum avem și brăduț! Unul extrem de aspectuos și de gustos și pe care îl poate face, liniștit, și un începător într-ale bucătăritului. Vezi, pas cu pas, cu se realizează acest superb brăduţ de Crăciun.

Steluţele lui Moş Crăciun

stelutele-lui-mos-craciun-688x1024

Pentru a avea decorul complet, ne mai lipsesc niște… steluțe. Crocante și fragede în același timp, ușor de făcut, cu aromă minunată de… Crăciun (nucșoare, cuișoare, anason), steluţele lui Moş Crăciun sunt gustărica dulce ideală pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Și nu numai!

Pentru un Crăciun dulce și de neuitat pentru dumneavostră și cei dragi inimii, încercați minunățiile de mai sus! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO