De Ana Munteanu,
Ouăle umplute – un aperitiv extrem de popular și versatil care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă de Paște. Umplute, umplute, dar cu ce? Nu ai inspirație? Nicio problemă, doar alege din variantele de mai jos, trebuie să găsești cel puțin una care să fie pe placul tău și al musafirilor pe care îi vei avea!
Amatorilor de pește, varianta aceasta este pentru voi. Combinația perfectă de pește afumat și legume proaspete pentru aceste ouă umplute o găsiți aici.
Friptură de miel pe masă, brânză de oi în ouăle umplute: perfect! Umplutura pentru aceste ouă este cea mai simplă și pe placul tuturor, și o faci după indicațiile de aici.
Cea mai sănătoasă variantă de ouă umplute este aceasta, datorită abundenței de legume proaspete din compoziție. Le poți da și celor mici, cu încredere. Rețeta o găsești aici.
Pentru cei care vor un aperitiv ușor iute și extrem de cremos și aromat, aceasta este alegerea potrivită. De la ce iute? Răspunsul și rețeta le găsiți aici.
Ți-a mai rămas ceva cașcaval vegetal din timpul postului? Nicio grijă, nu va rămâne uitat în frigider doar pentru că a venit Paștele! Îl poți integra în rețeta aceasta simplă și delicioasă, făcută după pașii de aici.