Mod De Preparare
Salată de ouă – rețeta clasică: ușor de făcut. Rapid de făcut. Ieftin de făcut. Sățioasă, extrem de gustoasă și pe placul tuturor. Cu rețeta asta mergi la sigur când vrei să faci ceva delicios dar care să nu te țină mult timp în picioare, ceva care să se facă… aproape singur. Vei deveni fan după prima degustare, garantat. Perfectă atât pentru o masă festivă cât și pentru un banal prânz la birou.
- Pune la fiert ouăle. Curăță-le și toacă-le.
- Într-un bol mare, combină-le cu maioneza (nu cumpărată, ci făcută în numai 3 minute după rețeta simplă de aici) și muștarul. Dacă nu îți e pe plac cantitatea de maioneză/muștar recomandată, o poți adapta gustului tău.
- Adaugă condimentele, amestecă bine. Adaugă și ceapa tocată mărunt (poți pune de care ceapă vrei, desigur, dar cea roșie e cea mai potrivită)
- Acoperă și bagă la frigider până la servire (cel mai bine e să o lași un pic să se „așeze”, ca să se împletească mai bine aromele).
Alte rețete delicioase la care poți folosi ouăle:
Ouă umplute cu pastă de măsline
Ouă coapte în avocado
Spanac cu orez şi ouă la capac
Foto: 123rf