Spumă de clementine

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • coajă de clementine
Pentru servit:
  • 2 foi gelatină
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 2 albuşuri
  • 3 pahare mici iaurt
  • 5 clementine
  • 4 clementine

Mod De Preparare

Un desert uşor după o reţetă simplă. Învaţă să faci spumă de clementine!

1. Se presează clementinele pentru a obţine 120 ml suc.

2. Foile de gelatină se pun la înmuiat în apă rece.

3. Într-un vas, se amestecă iaurtul cu zahărul, iar gelatina se amestecă în laptele cald. Se adaugă apoi gelatina în ames-tecul de iaurt, se omogenizează, se adaugă sucul fructelor şi se amestecă din nou.

4. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi când spuma s-a format, se adaugă în compoziția de iaurt şi gelatină. Se amestecă uşor.

5. În cupe se pun felii de clementine şi spumă şi se dau la frigider pentru 6 ore. Se servesc cu felii de fruct şi coajă bine spălată şi trecută prin răzătoare sau tăiată fin, la cuţit.

Alte rețete